31 May, 2016
Text Size

Ny fødevareminister

Pressefoto DanJoergensen

Tillykke til den nye fødevareminister
Danmarks Biavlerforening ønsker Dan Jørgensen tillykke med udnævnelsen til fødevareminister.

I forbindelse med dagens ministerrokade er Karen Hækkerup, der har beklædt fødevareministerposten siden 9. august, udnævnt til justitsminister. Dette giver plads til nye kræfter på fødevareministerposten og pladsen er gået til europaparlamentsmedlemmet Dan Jørgensen.
Danmarks Biavlerforening vil gerne benytte lejligheden til at ønske den nye fødevareminister tillykke med udnævnelsen, og ikke mindst de mange spændende opgaver der følger med udnævnelsen. ”Dan Jørgensen har en interessant baggrund, idet han som europaparlamentsmedlem har haft en meget grøn profil, med meget stor fokus på at sikre bierne i Europa” siger Knud Graaskov, formand for Danmarks Biavlerforening.
Bland de mange opgaver, som venter fødevareministeren, er blandt andet beslutning om biavlsstrategi 2015-2018. Et arbejde, som allerede fylder meget i Binævnet, hvor blandt andet Danmarks Biavlerforening er repræsenteret.
Herudover venter det igangværende arbejde, med at følge op på Natur- og Landbrugskommissionens anbefalinger. Formålet med anbefalingerne er at sikre miljø- og naturmæssige hensyn i landbruget, hvilket også vil gavne bierne med bl.a. en mere varieret natur.

Få viden om vores etiket

honning guldetiket

5000 medlemmer

Formålet er at give danske biavlere de bedst mulige vilkår for at drive biavl og producere honning på en bæredygtig og rentabel måde.
Få mere information om medlemsskab her.

 

Danmarks Biavlerforening

Fulbyvej 15
4180 Sorø
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefontider man-tor: 9.00-14.00
Tlf. 57 86 54 70

Personale
Lokalforeninger
Bestyrelsen

Annoncer på
biavl.dk og Tidsskrift for Biavl

Login