NORDFYNS B.F.
Begynderkursus for nye biavlere – Nordfyns Biavleforening

Dato: 06. marts 2017
Tid:

Sted: Søndersø Produktionshøjskole eller Ubberud Skole

Et aftenkursus, der afholdes følgende mandage: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 og 3/4. Alle aftener

kl. 19 – 22. Dertil kommer en eftermiddag i slutningen af april i en bigård. Kurset afholdes på Søndersø Produktionshøjskole med Bent Povlsen og Thomas Myske som instruktører.

Et lørdagskursus, der afholdes følgende lørdage: 11/3, 18/3 og 1/4 kl. 10.00 – 15.00.
Dertil kommer en eftermiddag i slutningen af april i en bigård. Kurset afholdes på Ubberud Skole med Villy Christensen og Peter Lundager som instruktører.

For begge hold vil der desuden blive holdt 3 aftenmøder i løbet af sommeren med fokus på praktisk biavl. Datoerne for disse møder aftales med deltagerne.

Kurset er gratis, men det er et krav, at man inden kursusstart melder sig ind i Danmarks Biavlerforening og Nordfyns Biavlerforening. Det koster i alt 785 kr. Bliv medlem af Danmarks Biavlerforening/Nordfyns Biavlerforening via dette link: Danmarks Biavlerforening bishoppen

Hvis en ægtefælle eller et barn også deltager i kurset, betaler vedkommende 500 kr. Beløbet inkluderer et års medlemskab af Nordfyns Biavlerforening.

Hvis der ikke er nok deltagere til at oprette to hold (der skal være minimum 12 på et hold), vil der kun blive oprettet et hold. Hvilket af holdene, der bliver oprettet, afhænger af, hvilket hold, der er flest deltagere på.

Tilmelding og nærmere oplysninger om kurset fås hos formanden for Nordfyns Biavlerforening, Helle Sehested, tlf. 6591 2682 / 2015 3782 (bedst efter kl. 17) eller på mail hsehested@mail.dk

NORDFYNS B.F.

Læs mere om foreningen


SE ALLE ARRANGEMENTER