DANMARKS BIAVLERFORENING
Markvandring hos økologisk landmand ved Løgumkloster

Dato: 19. september 2017
Tid: 15.00

Sted: Ellehusvej 2, Lundsgårde, 6240 Løgumkloster

Markvandring hos økologisk landmand ved Løgumkloster.
I samarbejde med konsulentfirmaet Økologisk Vkst, tilbyder Danmarks Biavlerforening markvandringer hos økologiske landmænd, hvor der er mulighed for at se eksempler på tiltag, der forbedrer fødegrundlaget for bier, og få en snak om hvordan landmand og biavler kan samarbejde om at forbedre forholdene for begge. Vi tager også en snak om muligheden for at producere økologisk honning.
Den 19. september kl. 15.00 er der markvandring hos Elke Lorenzen, Lundsgårde, som er økologisk mælkeproducent siden 1991. Hun har 200 køer på 200 ha. Markplanen indeholder, korn, kløvergræs og bælgsæd. Da Elke selv har bier, bliver der sået blomsterblandinger på bedriften. Elke har selv tanker omkring forbedre af udbuddet af nektar og pollenkilder uden for marken, fordi der skal være et grundlag for bierne selv når markplanen bliver ændret. Adressen er Ellehusvej 2, Lundsgårde, 6240 Løgumkloster.
Der er ingen tilmelding, så man kan bare møde op på adressen på det angivne tidspunkt. Er der spørgsmål til arrangementet, kontakt Ole Kilpinen på olek@biavl.dk.

DANMARKS BIAVLERFORENING

Læs mere om foreningen


SE ALLE ARRANGEMENTER