BRUGSRET LOGO

Danmarks Biavlerforenings bomærke består af tre bier i ring omgivet af teksten: ”Danmarks Biavlerforening siden 1866” Bomærket er registreret.

Som medlem af Danmarks Biavlerforening kan du efter ansøgning til bestyrelsen få lov til at anvende foreningens bomærke, fællesmærke eller logo i forbindelse med markedsføring af dine produkter. Det kan for eksempel være på egne brochurer, hjemmeside eller lignende

Du skal blot sende en velbegrundet ansøgning til bestyrelsen, der så tager stilling til om du kan få tilladelsen. Det samme gælder hvis du vil benytte dit medlemskab af foreningen i markedsføringen.

BiavlerBrum

Du kan også bruge Danmarks Biavlerforenings etiket. Som medlem af Danmarks Biavlerforening kan du styrke dit honningsalg ved at bruge foreningens egen etiket. Den er et kvalitetsstempel, der fortæller køberen, at han står med en honning af høj kvalitet i hånden. Det er en ren, dansk honning, som er behandlet nænsomt for at sikre både smag og aroma – direkte fra din egen bigård. Når du køber etiketten, går en del af din betaling til at markedsføre dansk honning – dermed hjælper vi hinanden. Gennem Danmarks Biavlerforening får du også en produktansvarsforsikring, hvis der viser sig at være problemer med din honning. Foreningen kan også hjælpe dig på anden vis. Du kan blandt andet få:

  • Lågetiketter
  • Specialetiketter til lyng og flydende honning
  • Reklamemateriale som plastposer, opskriftsfoldere, plakater, skilte
  • Hjælp til markedsføring
  • Bøger og film

Ønsker du at benytte dine egne etiketter, kan du ved at benytte ”guldetiketten” blive dækket af den kollektive produktansvarsforsikring, som Danmarks Biavlerforening har tegnet. Eneste krav er at dine etiketter overholder bestemmelserne mærkningsbekendtgørelsen. Er det honning du vil anvende guldetiketten på, skal honningen naturligvis overholde bestemmelserne i ”Honningbekendtgørelsen”

Du må bruge guldetiketten på andet end honning, nemlig voks, pollen og propolis, blot produkterne er fra dine egne bier.

guldetiketten