SVÆRMHENTERE

BISVAERM1

Sværmhenter og hvepsefanger listen ligger nu online på biavl.dk. Denne liste er vores vigtigste liste i forhold til offentligheden, hvor vi som biavlere tilbyder at hente bisværme og hvepseboer. At afhente hvepse boer bør ske i mod betaling. Kontroller om du er med på listen og om de opgivne oplysninger stemmer.

Det er nemt at tilmelde og afmelde sig listen. Du skal blot gå ind på ”Min side”, logge dig ind og krydse dig til eller fra listen. Vi godkender dine rettelser normalt på den første efterfølgende arbejdsdag. Hvis du ikke kan huske dine adgangskoder, kan du nemt gå til login siden og klikke på GLEMT LOGIN, så vil du modtage dine adgangskoder pr. mail i løbet af få minutter, såfremt vi i vores medlemskartotek har din mail adresse liggende. Kommer der ikke nogle koder til dig kan du skrive til dansk@biavl.dk og oplyse din mail adresse, hvorefter vi registrere denne i vores medlemsdatabase. Herefter kan selv rekvirere dine adgangskoder.
Sværmhenterlisten er lidt anderledes end tidligere. Der har været et stort ønske blandt sværmhenterne at markere om man var interesseret i at fjerne hvepseboer. Denne mulighed kan man krydse fra og til.

Du finder sværmhenterlisten her