NYHEDER


16. juni 2016

Honning&Jordbærdag arrangementer 2016

Lørdag den 18. juni afholdes Honning&Jordbærdag. Det er dagen, hvor du har mulighed for at smage og købe sæsonens første nyslyngede honning. Den nyslyngede honning passer perfekt til jordbær - kom selv og smag. Der vil være arrangementer over hele landet - nedenfor kan du finde et arrangement i hærheden af dig.

LÆS MERE

19. april 2016

BIAVLERTUR TIL GEORGIEN

På grænsen mellem Europa og Asien ligger Georgien med en prægtig oldkristen kultur og en helt enestående natur.
Georgien er det centrale hjemsted for Kaukaserbien ”Apis mellifera caucasia”. Den er tilpasset livet i bjergene med kolde vintre og varme somre.

LÆS MERE

09. april 2016

SOLEN SKINNEDE UDE OG INDE

LÆS MERE

06. april 2016

DANSK HONNING I VERDENS STØRSTE MADPROGRAM

Mandag den 7. marts kl. 19.00 på TV3 sætter det populære madprogram MasterChef fokus på dansk honning. Programmet, der oprindelig er britisk, er til dags dato er produceret i 56 lande, hvilket gør det til verdens største madprogram

LÆS MERE

15. marts 2016

BIER PÅ DISCOVERY CHANNEL

På torsdag den 17. marts kl. 22 kan du se biavl i fjernsynet. Det er i programmet ”Forklaring Følger”, som besøger Lars Fischer og Zofuz Knudsen fra Solens Hjerte. Værten Lasse Rimmer besøger de to fynske biavlere, som fortæller om bier og biavl.

LÆS MERE

04. marts 2016

OPLEV DET FARVERIGE INDIEN

Tag med på en spændende biavls- og kulturrejse. På grund af den store interesse for biavlsrejsen til Indien, bliver der lavet en ekstra afgang den 18. september 2016. I samarbejde med Danmarks Biavlerforening arrangerer Rejsebureauet Magical Himalaya en fantastisk efterårsrejse til Nordindien i 2016. Vi skal opleve forskellige slags bier og biavl, flot natur og en rigdom af kulturer og religioner.

LÆS MERE

16. februar 2016

FØDEVARESTYRELSENS INDGRIBEN ER VIGTIG

LÆS MERE