31 May, 2016
Text Size

Sværmfangerliste

Danmarks Biavlerforenings sværmliste

Hjælp jeg har en bisværm hængende i haven
Nedenståede link giver en oversigt over danske biavlere som kan kontaktes for at afhente en bisværm, som evt. har slået ned i haven. Som noget nyt er der også markeret om biavlen også henter hvepseboer. Man må her påregne at der tages betaling for fjenelse af hvepseboer.

Bemærk at listen står i postnummerorden, hvorfor man bør finde den biavler der bor nærmest. 

Link til sværmhenterlisten


Til biavleren
Det er nemt at tilmelde og afmelde sig sværmhenter listen. Du skal blot gå ind på ”Min side”, logge dig ind og krydse dig til eller fra listen. Vi godkender dine rettelser normalt på den første efterfølgende arbejdsdag. Hvis du ikke kan huske dine adgangskoder, kan du nemt gå til login siden og klikke på GLEMT LOGIN, så vil du modtage dine adgangskoder pr. mail i løbet af få minutter, såfremt vi i vores medlemskartotek har din mail adresse liggende. Kommer der ikke nogle koder til dig kan du skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse din mail adresse, hvorefter vi registrere denne i vores medlemsdatabase. Herefter kan selv rekvirere dine adgangskoder.
Sværmhenterlisten er anderledes end tidligere. Der har været et stort ønske blandt sværmhenterne at markere om man var interesseret i at fjerne hvepseboer. Denne mulighed kan man krydse fra og til.
Flemming Vejsnæs

Få viden om vores etiket

honning guldetiket

5000 medlemmer

Formålet er at give danske biavlere de bedst mulige vilkår for at drive biavl og producere honning på en bæredygtig og rentabel måde.
Få mere information om medlemsskab her.

 

Danmarks Biavlerforening

Fulbyvej 15
4180 Sorø
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefontider man-tor: 9.00-14.00
Tlf. 57 86 54 70

Personale
Lokalforeninger
Bestyrelsen

Annoncer på
biavl.dk og Tidsskrift for Biavl

Login