FORSIKRING MED RABAT

Tegn en skræddersyet biavlsforsikring

Hos Gartnernes Forsikring har vi i samarbejde med Danmarks Biavlerforening udviklet en biavlsforsikring, som er særligt skræddersyet til biavlere. Forsikringen tilbydes kun til medlemmer af DBF og dækker de særlige behov, du har som biavler.

Læs mere om forsikringen her

 

Mini Biavlsforsikring for hobby-biavlere

I samarbejde med Danmarks Biavlerforening tilbyder vi som en del af vores familieforsikring en Mini Biavlsforsikring målrettet hobbybiavl.
Mini Biavlsforsikringen er et eksklusivt og gratis tilbud til medlemmer af Danmarks Biavlerforening.

Læs mere om Mini Biavlsforsikringen her

 

Få over 20% rabat på dine privatforsikringer

Som medlem af Danmarks Biavlerforening kan du få over 20% rabat på dine privatforsikringer hos Gartnernes Forsikring, når du tegner en familieforsikring + 2 andre forsikringer hos os.

Kontakt Gartnernes Forsikring her

 

Gartnernes Forsikring – Forsikring helt nede på jorden siden 1908

Gartnernes Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab med begge ben på jorden og et stort grønt hjerte. Hos os får du forsikringer i øjenhøjde, en fair pris og professionel rådgivning.

Hos os er du en del af et fællesskab. At være del af et kundeejet selskab betyder nemlig, at du – og alle vores andre kunder – hver især ejer en lille smule af os. Det betyder, at alt overskud går til at udvikle selskabet og gøre vores forsikringer, priser og service endnu bedre – til gavn for alle.

Vi er ikke større end, at vi altid har tid til dig. Om du ringer til os, skriver eller får besøg af din forsikringsrådgiver, bliver du mødt af mennesker, der interesserer sig for dig og taler i et sprog, du forstår. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dig, og sammen finder vi den forsikringsløsning, som matcher dine behov bedst.

Kontakt os her