NYHEDER 2011


17. december 2011

VED ÅRETS SLUTNING

Nu er det meget snart jul, og så kommer det nye år 2012. Med både kendte og nye udfordringer for bier og biavlerne.

LÆS MERE

16. november 2011

FORMANDSMØDE 2011 – OG HVAD SÅ?

Næsten 60 engagerede formænd fra lokalforeninger over hele landet mødtes søndag den 30. oktober sammen med Danmarks Biavlerforenings bestyrelse og sekretariat.

LÆS MERE

17. oktober 2011

DET ER TIDEN GÅET MED

Så er der gået 6 måneder siden jeg tiltrådte som foreningens direktør, og hvad er tiden så gået med?

LÆS MERE

18. juli 2011

VIDEREGÅENDE BIAVLERUDDANNELSE

Videregående biavleruddannelse – det er tæt på, at der virkelig kommer til at ske noget nu.

Vi mærker et stigende uddannelsesbehov ikke mindst fra de mange nye biavlere: Jeg har gennemført begynderkursus og har nu tre års erfaring – hvor kan jeg lære mere?

LÆS MERE

17. juni 2011

TAK FOR 32 GODE ÅR

Den 1. november 1978 blev jeg ansat som fælleskonsulent mellem Danmarks Biavlerforening og De samvirkende Danske Frøavler-foreninger. Den 1. april i år overlod jeg ansvaret til Steen Fogde. Tillykke til Steen med stillingen som direktør for Danmarks Biavlerforeninge. Du har fået et fantastisk spændende job med store udfordringer og store glæder.

LÆS MERE

17. maj 2011

BIAVLEN I DANMARK – ET UDVIKLINGSPROJEKT!

Det har været en meget stor fornøjelse at træde til som ansat i Danmarks Biavlerforening – jeg er fra alle sider blevet modtaget med åbne arme og med store forventninger. Det er mit inderlige håb at jeg kan indfri de fleste af forventningerne, selvom jeg er helt klar over, at opgaverne er både mange og store.

LÆS MERE

16. april 2011

VI ER PÅ VEJ

Generalforsamlingen blev den oplevelse, som vi i bestyrelse og sekretariat havde håbet på og forberedt: Godt fremmøde, præsentation af resultaterne i 2010 og gennemgang at de aktiviteter, som Danmarks Biavlerforening vil koncentrere sig om i 2011 samt på lidt længere sigt.

LÆS MERE

01. april 2011

DANMARKS BIAVLERFORENING FÅR NY DIREKTØR

Den 54-årige Steen Fogde tiltræder 1. april som direktør for Danmarks Biavlerforening.
Steen Fogde skal stå i spidsen for én af landets vigtige og voksende, grønne organisationer. Foreningen omfatter i dag over 4000 hobby- og fuldtids erhvervsbiavlere, hvis honningbier er de vigtigste bestøvere af såvel vilde planter, frugtplantager som dyrkede afgrøder.

LÆS MERE

17. marts 2011

DANMARKS BIAVLERFORENING HAR FÅET EN DIREKTØR

Det lykkedes! Et langt, grundigt og spændende ansættelsesforløb er afsluttet: Danmarks Biavlerforening har netop ansat Steen Fogde som direktør med start 1. april 2011.

LÆS MERE

18. februar 2011

VÆR MED TIL AT PRÆGE UDVIKLINGEN

Bestyrelsen og sekretariatet er i gang med et ekstra spændende og hektisk halvår. Mange projekter er i gang samtidig med interne ændringer – ny leder, udarbejdelse af mål og aktiviteter samt de dokumenter, vi skal bruge til at styre Danmarks Biavlerforening.

LÆS MERE

21. januar 2011

SLUT MED NULLERNE

I Århus har vi i mange år godt kunnet lide at synge ”Slingre ned ad Vestergade” sammen med Gnags, men nu er jeg sneet inde på overgangen til det nye år, og det giver ro til at tage det sidste år, eller de sidste ti år, op til vurdering.

LÆS MERE