Flere spændende weBInar’er mens du sidder hjemme i uge 14

I denne Corona tid er det ikke længere muligt at mødes i landets lokale biavlerforeninger og mange foredrag er blevet aflyst. Danmarks Biavlerforening tilbyder derfor i den kommende tid fjernundervisning/online foredrag. Det vi kalder for weBInarer.

I uge 14 kan du opleve følgende weBInarer:


Vilde bier og deres redepladser

Få en introduktion til Danmarks enlige bier og humlebier. Hør om Danmarks Biavlerforenings nye projekt om vilde biers redepladser og hvordan du kan bidrage.
Oplægsholder: Konsulent Lise Hansted
Tid: Onsdag den 1. april kl. 17.00

Dronningen – omdrejningspunktet i min biavl
Dronningeavler Anders Peter Blæsild giver os et indblik i hans biavl og dronningeavl www.fredeligebier.dk. Anders Peter fortæller hvordan hans dronninger bliver produceret og hvad han lægger vægt på i udvælgelse. Der kommer spændende tips til hvordan man håndtere de nye dronninger der kommer med posten. Og hvad du kan forvente af disse dronninger.
Oplægsholder: Anders Peter Blæsild
Tid: Torsdag den 2. april kl. 19.00

 

Foredragene varer ca. 30 minutter, hvorefter der er maksimalt 30 minutters spørgetid. Spørgsmål foregår via chat.

Tilmelding skal ske senest kl. 12.00 den dag foredraget finder sted.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG.

Der er 100 pladser til hvert foredrag efter først til mølle princippet. Du modtager en mail med et link på selve foredragsdagen. Du skal så logge dig på med dit navn og så er du med i vores virtuelle foredrag.

Foredraget vil blive optaget og efterfølgende lagt ud på www.biavlsweBInar.dk.

Det anbefales at have god højtaler eller høretelefoner. Du får det mest optimale ud af lyden, hvis du sidder med en god højtaler eller allerbedst har et godt sæt høretelefoner. Du skal også have en god internetopkobling.

For at være med skal du forinden kontrollere din web-browser på nedenstående link.
FØLG DETTE LINK FOR AT TESTE OM DIN BROWSER ER KLAR.

Vi anbefaler at du installerer Adobe Connect på din computer for at få programmet til at virke bedst muligt. Da der for tiden er en stor belastning på tjenester som disse, vil du kunne opleve små hak i foredragsforløbet.Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.