BLIV BIAVLER

Som biavler kommer du helt tæt på naturen, og du bliver gang på gang fascineret af de oplevelser som bierne giver dig. Samtidig får du mulighed for at producere din egen honning og bidrage til bestøvningen af afgrøder og vilde planter i naturen.

Begynderkurser

Du kan læse dig til meget, men du bliver først en god biavler, når du oplever det lærerige samvær med andre, der har samme interesse. Det kan du gennem de lokale biavlerforeninger, som blandt andet tilbyder begynderkurser og andre aktiviteter for biavlere i dit lokalområde.

Læs mere om begynderkurserne og find din nærmeste lokalforening.

Startpakken

For at hjælpe dig godt i gang som biavler, så har Danmarks Biavlerforening i samarbejde med Materielforhandlerforeningen udarbejdet et tilbud på en samlet pakke, som indeholder det basale til, at du kan komme i gang som biavler.

Læs mere om Startpakken.

Bliv medlem af Danmarks Biavlerforening

Som biavler kan du blive en del af et fællesskab med 6000 andre biavlere i Danmarks Biavlerforening. Alle er medlem gennem en af foreningens 83 lokalforeninger, hvor du kan deltage i lokale aktiviteter. Som medlem får du hver måned medlemsbladet Tidsskrift for Biavl, og du er omfattet af foreningens ansvarsforsikringer, samt en lang række andre fordele.

Læs mere om medlemskabet af Danmarks Biavlerforening.

Meld dig ind i Danmarks Biavlerforening via Bishoppen.

Find din lokale forening her – eller kontakt Danmarks Biavlerforening for yderligere informationer eller medlemskab. Vi rådgiver gerne om hvilken lokalforening der ligger nærmest dig.

Biavl for begyndere
Her finder du Danmarks Biavlerforenings hæfte Biavl for begyndere. Hæftet er tiltænkt interesserede, som gerne vil have et indblik i biavlen.

Download Biavl for begyndere gratis.