Podcast

Mød en række nye biavlere, som med begejstring fortæller om deres første år som biavlere. Hør hvorfor de i hele taget startede, deres boms på vejen og deres oplevelser til hvor de er i dag.

 

Følg på Apple Podcast.

 

Følg på PodBean.

 

Episode 1: Jeanettes vej ind i biavlen

Egentligt var det Jeanettes mand, der ville være biavler. Han var nemlig flere år forinden løbet ind i en særlig person, der var biavler! Lyt til den spændende historie.

 

 

Episode 2: Biavl knytter bånd

Andrea var ved at uddanne sig til læge. Hun syntes hun manglede noget andet i hverdagen! Biavl havde længe ligget i baghoved. Så ved en middag hjemme ved svigerfamilien fortalte Andrea at det kunne være sjovt at få et bistade. Og så kom svigerfar Jakob på banen, for han havde også haft en biavler i maven i mange år. Hør den spændende historie og hvordan biavlerdrømmen blev til virkelighed.

 

Episode 3: At være hos bierne giver ro

Torben havde en bedstefar der var biavler. Og nogle gange var Torben heldig og kunne være med når der blev slynget honning. Det var her i barndommen det lille frø blev sået. Men det tog mange år før det begyndte at spire. Og det gør det nu! Torben er vant til at organisere og sætte i system og så skal det se ordentligt ud. Torben kommer fra landet og han er opdraget med at ens husdyr skal passes ordentligt og de skal have det godt. Torben og hans kone elsker at stå ude i haven og bare lytte.

 

Episode 4: Middelalderens kvinder som inspiration!

Denne episode foregår på præstegården i Slagelse. Grith er præst ved den nydeligste kirke midt inden i Slagelse. Præstegården og haven er standsmæssig som det sig hør og bør. Grith har hendes spændende historie at fortælle om hvordan det hele er startet. Det er noget med en lidt mystisk bedstefar, som kun tænker biavl. Men det var især fascinationen af middelalderens historie og det som kvinderne gjorde på den tid.

 

Download PodBean appen her.