Tag med til verdenskongres i Chile

Verdenskongressen Apimondia 2023 afholdes i Chile. Du kan læse alt om kongressen på www.apimondia2023.com

Vil du deltage i verdenskongressen i Chile i september, så kan du vælge at rejse på egen hånd, og blandt andet deltage i de spændende ture, der arrangeres i forbindelse med kongressen. Hvis du vælger denne løsning opfordrer vi dig til at orientere Danmarks Biavlerforening, og vi vil give dig informationer om, hvordan du kan deltage i fælleskabet med andre deltagere fra Danmark. Har du besluttet, at du rejer til Chile på egne hånd, så send en mail til os med emnet “Chile 2023” på dansk@biavl.dk, så holder vi dig opdateret med relevant viden.

 

Alternativ kan du vælge denne mulighed:

Tag med den finske biavlerorganisation til Chile

Dato: 03/09/2023 – 16/09/2023

Vores finske kollegaer fra SML arrangerer en grupperejse til Apimondia-kongressen i Chile, men har stadig ledige pladser der kan arrangeres med afgang fra København. Det er dog en betingelse at mindst 10 personer viser interesse for denne mulighed. Er du interesseret, så send en mail med emnet “Chile 2023” til dansk@biavl.dk senest den 24/4.

Efter kongressen fortsætter studieturen med besøg hos biavlere og interessante steder i landet.

Flyrejser til Chile lader til at blive fyldt hurtigt op. Derfor skal interesserede reagere hurtigt og være klar til at betale forudbestillingsgebyret på 250 euro. Hvis rejsen aflyses af en eller anden grund, refunderer SML forudbestillingsgebyrerne.

I Chile er der lokal finsk- /svensk- /engelsktalende guide, der nemt kan lære Santiago og omegn at kende selv under kongressen. SML bestiller indgangen til kongressen, således der kan opnås grupperabat.

 

Foreløbig rejseplan:

3.9. Copenhagen – Paris at 20.25 – 22.20
3.9. Paris – Santiago de Chile 23.20 – 08.40+1

 

15.09. Santiago de Chile – Paris at 12.55. – 07.45+1
16.09. Pariisi – Copenhagen at 12.55 – 14.50

 

Program:

4.-8. september 2023 Apimondia Congress i Santiago, Chile.

9.–14.9.2023 Besøg hos biavlere og andre interessante steder.

Efter Santiago tilbringer gruppen mindst to nætter i Valparaiso ved Stillehavet i Pablo Nerudas landskaber. I Chile dyrkes blandt andet blåbær og avocadoer, og gruppen lærer så meget som muligt om deres dyrkning og bestøvning. Målet er også at lære om apiterapi og deres lokale kultur generelt at kende.

Det mere detaljerede program er stadig delvist åbent, men du kan downloade det foreløbige program her på svensk (pdf).

 

Allerede aftalte destinationer:

www.apicultura.cl

www.honeygroupchile.cl

 

Rejseomkostninger:

Indkvartering (dobbeltværelse) + morgenmad i Santiago 4.–9. september 2023 er inkluderet i rejsens pris.

Tilsvarende er studieturen 9.–15.9. overnatning (dobbeltværelse) og halvpension samt besøg på forskellige destinationer og eventuelle omkostninger inkluderet.

Rejsens startpris er 4340 euro.

 

Udgifter ud over rejsens pris:

Apimondia kongresdeltagelsesgebyr efter personlig interesse (se www.apimondia2023.com). Når du tilmelder dig gennem SML, får du grupperabat.

Måltider, som ikke er anført ovenfor.

 


< TILBAGE