Danmarks Biavlerforenings Sommer webinar 6. juli og 10. juli (BEMÆRK NYE TIDPUNKTER)

26. juni 2018

Danmarks Biavlerforenings Sommer webinar 4.-5.-6. juli 2018 kl. 16.00

Danmarks Biavlerforening afholder sommer weBinar med spændende udenlandske foredragsholdere. Vi har øvet os på en mindre gruppe af biavlere det sidste halve års tid og nu prøver vi at lave vores weBInar offentligt for danske biavlere. Foredragene foregår på engelsk og vi laver ingen oversættelse. Det er korte foredrag på ca. 25 min, med efterfølgende spørgetid på ca. 25 min.

Vi bruger det online program der hedder Adobe Connect, som er et webinar program. Du skal melde dig til via nedenstående link. Bemærk at der pga. at båndbredde m.m. maksimalt kan deltage 100 deltagere i hvert weBInar. Vi laver tilmelding efter først til møllen princippet. I løbet af foredraget kan hver deltager stille spørgsmål via chatten, som alle kan skrive på. Spørgsmålene samles op at den moderator, som så stiller dem til foredragsholderen.

BEMÆRK NYE TIDPUNKTER FOR weBInar!

For at deltage skal du tilmelde dig via dette link: http://www.bee-survey.com/index.php/459962?lang=da. Der er 100 pladser til hvert foredrag efter først til møllen princippet. Du modtager en mail med et link på selve foredragsdagen. Du skal så logge dig på med dit navn og så er du med i vores virtuelle foredrag.

Højtaler eller høretelefoner. Du får det mest optimale ud af lyden hvis du sidder med en god højtaler eller allerbedst har et godt sæt høretelefoner.

For at være med skal du kontrollere din web-browser. Følg dette link for at teste om din browser er klar. https://biavl.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm Linket skulle automatisk teste om din browser er klar til at deltage i vores weBInar. Du er muligvis nødt til at installere den såkaldte Flash Player.


Skrevet af: Flemming Vejsnæs