Hvem skal være årets lokale biavlerforening 2024?

01. marts 2024

Sidste år tog Biavlerforeningen for Haderslev og Omegn stikket hjem, og blev ved Danmarks Biavlerforenings generalforsamling kåret som årets lokale biavlerforening. Det har resulteret i forskellige spændende artikler om foreningen, og sikkert givet inspiration til alle landets andre gode biavlerforeninger.

Nu kan søger Danmarks Biavlerforeningens bestyrelsen igen med lys og lygte for at finde ud af, hvilken lokalforening der skal have titlen i 2024. Denne gang sættes der særligt fokus på uddannelsestilbud til biavlere. Rundt i landet laver lokale biavlerforeninger nemlig spændende uddannelsestilbud både til nye og erfarne biavlere.

Årets lokalforening kåres ved Danmarks Biavlerforenings generalforsamling. Med prisen kåres hvert år årets lokale biavlerforening og i år sættes altså særligt fokus på uddannelse. Efterfølgende vil der blive lavet artikler om foreningen, så dette kan virke som inspiration for andre lokalforeninger.

Har du et godt forslag til hvilken lokalforening, der fortjener at få titlen som årets lokalforening i 2024 fordi der er særlig fokus på uddannelse, så indtast din indstilling her senest fredag den 5. april kl. 12.00. Alle kan indsende forslag med begrundelse for indstillingen.

Klik her for at udfylde en indstilling af en forening.

 


Skrevet af: Rune Havgaard Sørensen