Markedsføringsworkshop den 8. december: Honningsalg for den større biavl

10. november 2022

Mød Eddie Szweda og få hans fortælling om Midtfyns Bryghus´ rejse fra hobby til forretning

 

Med mere end 50 bifamilier har du en størrelse, hvor der skal tænkes i nye baner. Du skal kunne sælge honning i stor skala.

 

Deltag i en workshop om hvordan du som større biavler kan udvikle dit honningsalg og få hands-on på dit eget honningsalg

På denne workshop arbejder du med DIN egen forretning! Du kommer hjem med udkast til en forretningsplan og et eller flere salgskoncepter.

 

 

Vi besøger Midtfyns Bryghus og får både erfaring og inspiration af Eddi Szweda som fortæller om den udvikling han og bryghuset har været igennem. Hvordan han har opnået stor skala, fået ansatte og har gjort bryghuset til en levevej.


Eddie Szweda fortæller om Midtfyns Bryghus´ rejse fra hobby til forretning.

 

Vi ser bryghuset, får en frokost og afslutter dagen med en 4 timers workshop, hvor du arbejder med din egen virksomhed.

 

Du bliver coachet af Michael von Bülow, som har arbejdet med strategi og afsætning i alle størrelse virksomheder – fra den helt lille til store internationale koncerner. Han har rådgivet om salg af biavlsprodukter i mere end 10 år og kan vise stigende salgstal fra den virkelige verden – han har også fået biavlere til at melde ”Alt udsolgt”.

 

”Uanset størrelse – så handler det altid om, at få solgt sine produkter med et så højt dækningsbidrag som muligt – og det kræver altid en plan og en tydelig salgsstrategi – det får du med hjem fra denne workshop”

 


Michael von Bülow hjælper dig med en plan og en tydelig salgsstrategi.

 

Tid: 8. december kl. 10:00 – 16:00

 

Sted: Midtfyns Bryghus, Industrivej 11-13, 5792 Årslev

 

Arrangementet henvender sig særligt til biavlere med erhvervsdrift. Der er mulighed for max 40 deltagere. Det er gratis at deltage, og tilmelding efter ”først til mølle” på linket her: https://www.bee-survey.com/index.php/258992?lang=da

 

 

Arrangementet er en del af projektet ”Verdens bedste biavlsprodukter” støttet af det nationale biavlsprogram.