Nyt biavlerforum til alle medlemmer

25. november 2016

Vær med til livlig diskussion på Danmarks Biavlerforenings nye diskussionsforum: www.biavlerforum.dk

På www.biavl.dk har vi nu oprettet et nyt diskussionsforum, hvor medlemmer af Danmarks Biavlerforening kan sætte hinanden stævne med livlige og interessante diskussioner. Ingen spørgsmål er for små til at blive stillet og der sidder næsten 6.000 eksperter/kollegaer der gerne vil svare.

Vi har altid haft et diskussionsforum, men det gamle forum begyndte at have for mange tekniske problemer, så nu har vi lagt det op som et arkiv, hvor du kan søge gamle informationer. Ulempen ved det gamle forum var at du skulle ansøge om at blive medlem. Det er anderledes nu.

Samme login
Nu kan du bruge det samme login, som du bruger til ”Bishoppen” eller ”Min side”. Det vil sige at alle medlemmer har en login kode og kan derfor straks gå ind på forum og skrive deres spændende indlæg. Kan du ikke huske dit login, så find hjælp på: www.biavlerforum.dk/vejledning

Spændende forum
Man kan diskutere alt på forum, som er relateret til biavl.

Nemt at bruge
Vi har lavet en række video vejledninger, som kan ses på dette link, hvor vi har prøvet at lave kort trin for vejledninger. Find vejledningerne på: http://www.biavlerforum.dk/vejledning

Langsom opstart
Hold dig ikke tilbage med at skrive indlæg. Vi har også et ”Øve forum”, hvor du kan prøve dig frem. Hop ud i det og skab spændende indlæg.


Skrevet af: Flemming Vejsnæs