SÆLG NEMT DINE LOKALE VARER TIL HELE REGIONEN

09. april 2015

SAELG

På biavlskonferencen fortalte Sanne Nielsen om Coop´s madmanifest, hvor lokale varer spiller en væsentlig rolle. Coop er meget interesseret i lokalproduceret honning, men skynd dig for fristen er den 17. april.

Er du en mindre producent af lokale fødevarer, og er du klar til at levere til 30-40 butikker?
Få dine gode varer ud til mange mennesker, men levér kun ét sted. Du vil indgå i et tæt samarbejde med fokus på rådgivning, dialog og en fornuftig forretning for alle parter.

Det er Coop, der lige nu leder efter producenter af i første omgang tørvarer (fødevarer, der ikke skal på køl eller frost). Coop tilbyder en mere lempelig samhandel for mindre leverandører end den øvrige detailhandel. Der er ingen krav om eksklusivitet – så du har mulighed for at sælge dine varer til både specialhandlen og Coop. Vi tager godt hånd om dig, da vi har oprettet en hel afdeling udelukkende til Lokale varer og producenter. Baggrunden for dette store initiativ er Coop’s madmanifest fra 2014, hvor Lokale Varer er en af i alt seks store indsatser for at forbedre den danske madkultur.

Kontakt Christian Christensen fra lokalvare teamet for en dialog om et samarbejde på tlf. 22 47 75 31 eller christian.christensencoop.dk

Vareprøver og priser skal senest være leveret 17/4.


Skrevet af: Danmarks Biavlerforening