Skandinavien bliver vært for verdenskongressen APIMONDIA i 2025

01. september 2022

Sveriges Biodlares Riksförbund, Norges Birøkterlag og Danmarks Biavlerforening netop vundet værtskabet for biavlernes verdenskongres APIMONDIA i 2025. Dette står fast efter de delegeredes afstemning ved sidste uges kongres i Istanbul.

Vi vil gerne udtrykke vores store taknemlighed til alle der har bidraget og været involveret i processen om at vinde kongressen.

APIMONDIA Scandinavia vil finde sted i Bella Centret i København i september 2025. Således vil Bella Centret blive fyldt med op mod 10.000 deltagende biavlere, forskere og andre med interesse for biavlen. Kongressen byder på udstillinger, møder, samt videnskabelige og praktiske præsentationer. I forbindelse med kongressen vil der blive arrangeret faglige ture rundt i Danmark, Sverige og Norge, så de mange deltagere kan få et spændende indblik i vores lande og vores biavl.

Selvom der er tre år til kongressen i Skandinavien, så starter forberedelserne allerede nu, da vi om et år skal påbegynde markedsføringen af kongressen. Vi vil derfor gerne invitere alle der gerne vil vide mere om APIMONDIA-kongressen og planerne for 2025 til et onlinemøde onsdag den 12. oktober kl. 15.00 – 16.00.

Tilmelding kan ske på dette link: www.bit.ly/apimondia2025meeting

Har du allerede nu ideer til afholdelse af kongressen kan de ske her: www.bit.ly/apimondia2025ideas

 


Skrevet af: Rune Havgaard Sørensen