Tag med til APIMONDIA-kogressen og hjælp med at vinde kongressen til Danmark om 4 år

26. maj 2017

Biavlere, forskere, materielforhandlere, honninghandlere, kort sagt alle som på en eller anden måde beskæftiger sig med biavl,  fra hele verden mødes hvert andet år til APIMONDIA kongressen. Den holdes i år i Istanbul i Tyrkiet. Danmarks Biavlerforening har besluttet at byde på at afholde om 4 år i København. Den konkurrence skal afgøres på kongressen i Istanbul.

Det bliver en enestående mulighed for Danske biavlere til at samle viden og skabe kontakter til kolleger fra hele verden. Forskere fra hele verden præsenterer resultater af den nyeste forskning.  Biavlere og forskere mødes og diskuterer i seminarer og på den store udstilling er der alt hvad hjertet kan begære af materiel og andet udstyr. Der er konkurrencer hvor verdens bedste honning kåres. Det er det vi gerne vil opleve i Danmark om 4 år.

Kongressen afholdes  i år fra den 29. september til den 4. oktober hvor Europa og Asien mødes i Istanbul. Istanbul er en fantastisk by med en meget venlig og gæstfri befolkning, kirker, moskeer og slotte som vidner om den historiske betydning. Det er en by hvor man virkeligt kan opleve historiens vingesus. Centrum for det østromerske rige, Osmannernes hovedstad og porten mellem Europa og Asien.

Danmarks Biavlerforening har sammen med Krim Rejser, som nogen af jer kender lavet et tilbud på en tur til Istanbul med afrejse den 28. september og hjemkomst den 5. oktober.

Se annoncen fra Krim Rejser.

Konsulenter fra Danmarks Biavlerforening deltager i turen og vil være med på turene og aktive på kongressen.

Der er mulighed for at deltage i rejsearrangementet og de meget spændende udflugter uden at deltage i kongressen. Men det anbefales at besøge kongressen enten alle dagene eller blot en enkelt dag. Tilmelding til Rejsen skal ske til Krim Rejser.

Tilmelding til kongressen skal ske på hjemmesiden www.apimondia2017.org hvor man også kan finde program og yderligere oplysninger.

Kontakt eventuelt Danmarks Biavlerforening med spørgsmål eller skriv til Asger Søgaard Jørgensen , som vil være med som turleder på rejsen e-mail: asj@biavl.dk


Skrevet af: Asger Søgaard Jørgensen