Vil du være instruktør i honningbehandling?

25. april 2024

Danmarks Biavlerforening har genudviklet kursusmaterialet i honningbehandling, og medlemmer med erfaring i honningbehandling kan nu gennem deres lokalforeningsformand tilmelde sig en kursusdag, der klæder dem på til at blive instruktør i honningbehandling.

På kurset vil du få faglig baggrundsviden, forslag til kursusaktiviteter, blive klædt på til at formidle og skabe aktiviteter omkring honningbehandling i din lokalforening. Det forventes derfor at du har nogen erfaring med honningbehandling.

På instruktørkurserne vil du møde biavlerne Lars Fischer og Zofuz Knudsen, samt konsulenter fra Danmarks Biavlerforening, der i fælleskab har planlagt kurset.

 

Instruktørkurserne i honningbehandling afholdes i:

  • Skanderborg d. 25. maj kl. 10-16
  • Ishøj d. 26. maj kl. 10-16

 

På instruktørkurserne vil følgende emner bl.a. blive gennemgået:

  • Honning, honningkvalitet og honningbehandling
  • Kursusmaterialer, PowerPoints og aktivitetsark du kan bruge til dit kursus
  • Inspiration til aktivitetsbaseret formidling i honningbehandling

 

Det er gratis at deltage, men man skal selv dække udgifter til transport og tilmelding skal ske gennem din lokalforeningsformand.

Da pladserne er begrænsede og kurset er et instruktørkursus, er det vigtigt, at du kun tilmelder dig, hvis du har lyst og vilje til at formidle og afholde kurser i din lokalforening.

Der er 40 pladser pr. kursusgang, og tilmeldingen gælder efter først til mølle.

Kontakt formanden for din lokalforening, hvis du har interesse i at blive instruktør i honningbehandling og deltage på et af instruktørkurserne.

 

 


Skrevet af: Louise Pescettini