Webinar: Bliv klogere på din honning og bliv en bedre honningproducent.

10. februar 2021

På grund af corona-situationen er der for tiden ikke de samme muligheder for at mødes og afholde foredrag i de lokale biavlerforeninger. Danmarks Biavlerforening tilbyder derfor løbende foredrag i form af weBInar’er.

I dette dobbelt-webinar vil du møde biavlerne Lars Fischer og Zofuz Knudsen. Webinarerne er en del af Danmarks Biavlerforenings projekt omkring honningkvalitet. Webinaret består af to halvdele, hver på en time. De to halvdele hænger sammen, men kan også ses hver for sig. Den første halvdel er den 18. februar kl. 19.00 – 20.00 og næste del er den 18. marts kl 19.00 – 20.00.

Emnet er honning og honningkvalitet og vi snakker om, hvad honning er og hvordan vi biavlere kan lave (endnu) bedre honning. For at kunne lave en god honning med en høj kvalitet, skal vi forstå honningens dynamikker og egenskaber og hvorfor honning opfører sig som det gør.

I webinaret snakker vi om honningens indholdsstoffer og om, hvordan honning opfører sig i stadet, spanden og i glasset. Og så skal vi snakke om, hvad biavleren kan gøre for at styre disse processer og få et lækkert, indbydende og unikt glas honning i en høj kvalitet.

Klik her og tilmeld dig, senest dagen før webinaret finder sted.


Se tidligere webinar’er på:

www.biavlswebinar.dk