WeBInar om varmebehandling af bifamilier imod varroa

15. februar 2019

Som medlem af Danmarks Biavlerforening kan du deltage i dette spændende online weBInar om brug af varmebehandling imod varroa torsdag den 21. februar kl. 19.00-20.00 på din computer.

Foredraget vil tage ca. 30 min, hvorefter der er maksimalt 30 min spørgetid. Spørgsmål foregår via vores chat. Foredraget vil foregå på ENGELSK uden oversættelse.

Foredragets titel:  No chance for the mite! – A safe treatment plan to avoid losses of bee hives ved Dr. Wolfgang Wimmer, Østrig.

Wolfgang Wimmer har igennem mange år arbejdet med kemikaliefri varroa bekæmpelse med især varmebehandling. Han har udviklet hans egen varmebehandlingsmaskine. Forvent at han laver reklame for hans egen www.varroa-controller.com, men forvent også han ved meget om dette spændende emne. Foredraget er kommet op at stå ved at han selv har henvendt sig og tilbudt et webinar. Og sådan noget siger vi ikke nej tak til. Lad os alle deltage, være åbne og se hvor langt man er kommet med varmebehandlingen. Måske er tiden kommet til at arbejde med dette igen.

For at deltage skal du tilmelde dig her senest onsdag den 20. februar.

Der er 100 pladser til hvert foredrag efter først til møllen princippet. Du modtager en mail med et link på selve foredragsdagen. Du skal så logge dig på med dit navn og så er du med i vores virtuelle foredrag. Foredraget vil blive optaget og efterfølgende lagt ud på www.biavlsweBInar.dk.

Højtaler eller høretelefoner. Du får det mest optimale ud af lyden hvis du sidder med en god højtaler eller allerbedst har et godt sæt høretelefoner. Du skal også have en god internt opkobling.

For at deltage skal du forinden kontrollere din web-browser. Klik her for at teste om din browser er klar. Linket skulle automatisk test on din browser er klar til at deltage i vores weBInar. Du er muligvis nødt til at installere den såkaldte Flash Player. Se billedet herunder.


Skrevet af: Flemming Vejsnæs